W

ij maken steeds een persoonlijke selectie van exclusieve wijnen. Enkel de meest zuivere en authentieke wijnen komen bij Di’Vin in aanmerking. Rechtstreeks van de wijnproducent naar u als consument. Maar we horen je al denken: hoe geraakt de wijn tot bij mij thuis?

Stap 1: aankoop

Op onze webshop vind je al onze wijnen terug. Nadat je je winkelmandje virtueel gevuld hebt hoef je enkel nog op de knop te drukken en je gegevens in te voeren.

Stap 2: korting?

Heb je recht op één van onze kortingen? We houden zeker in de gaten hoeveel korting je kan krijgen, maar het is handig om de juiste code te gebruiken.

Stap 3: bezorging

Daarna nemen we met jou contact op via mail of telefoon om de verzending en/of ophaling te regelen.

Er kunnen kosten aangerekend worden voor versturing/levering afhankelijk van het type/hoeveelheid van je bestelling. In sommige gevallen komen we de wijn aan huis leveren, meestal laten we de keuze tussen de flessen naar jou te verzenden of je kan ze bij ons komen ophalen, zodanig dat je verzendkosten bespaart. Dit spreken we verder af naargelang jouw eigen wensen en binnen onze mogelijkheden.

Stap 4: genieten!

Geniet van de volle smaken van de authentieke Di’Vin wijnen.

Bij Di’Vin willen we altijd de beste service en prijs aan onze klanten voorzien

 

Ben je restaurateur en wens je een mogelijke samenwerking te bespreken? Er zijn een aantal voordelen verbonden aan samenwerken met Di’Vin. Contacteer ons voor meer informatie!

De verkoop van alcohol aan personen jonger dan 18 jaar is verboden.

Bevestig je leeftijd

- -