Leren en ontdekken doe je het best door te reizen. Wij gingen op pad om meer te weten over wijn, de oorsprong te achterhalen en nieuwe smaken te beleven. Wijn is een product dat je in veel landen en streken kan ontdekken. Dus we bleven op pad in de zoektocht naar smaak. Na jaren de Franse wijnregio’s te bezoeken, wilden we toch iets nieuw, iets anders…

 

PiemonteOns eerste bezoek aan Italië was een beleving. De taal niet machtig. De streek onbekend. Maar vol interesse gingen we naar onze eerste wijnproducent. De mensen in Piemonte zijn gereserveerd maar eens ze onze passie voor hun product zagen, ontdooide ze naar de meest hartelijke en gastvrije personen die je maar kan denken. Ze zijn ook fier en trots, je zou voor minder met zo een prachtige wijnen. Van de krachtige Barbera, de fluwele pracht van Barbaresco, tot de finesse en meesterschap van de Barolo. Al deze wijnen worden in de regio Piemonte gemaakt met het volste respect voor de natuur en voor het product. We leerden door onze Italiaanse vrienden veel bij van de lokale wijnen. Meerdere vakanties later leerden we niet alleen de streek kennen, ook de wijnen en ja, zelfs de taal maakte we ons machtig. We bouwden prachtige vriendschappen op met enkele wijnproducenten en inwoners van de regio Piemonte.
 
IMG_2275Na jaren onze hobby te beleven, groeide er een idee. Het werd tijd dat we onze verhalen en vooral de wijn konden delen met anderen. Di’Vin staat volledig in het teken van de meest zuivere wijnen te selecteren en deze in België aan te kunnen bieden. Piemonte is een schatkamer vol flessen en elke fles heeft haar verhaal. Aan u deze te ontdekken.


like

Like ons op Facebook!

Updates, interessante promoties en verslagen vind je hier.

Ga naar Facebook

De verkoop van alcohol aan personen jonger dan 18 jaar is verboden.

Bevestig je leeftijd

- -